Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

Kdo stál za zrušením diskuzního fora ??

pokud se Vám něco nelíbí , jste na správném místě
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Kdo stál za zrušením diskuzního fora ??

Příspěvekod Petr Novák » 23 zář 2010, 10:07 IP: 83.69.32.206

Vzhledem, k tomu, že když jsem se v neoficiálním diskuzním foru zeptal tajemníka Panaše a člena Zelených kdo navrhl zrušení litoměřického diskuzního fora a tajemník raději z fora utekl, ptám se na toto samé zde :

Tak se ptám znovu :

Vzhledem k tomu, že se objevili nepotvrzené informace o tom, že zrušení fora navrhl tajemník Panaš za podpory Červína , byl bych rád , kdyby tuto informaci potvrdili, či vyvrátili.

Mohl by tedy nekdo ze Strany Zelenych odpovedet, jaka osoba navrhla zruseni oficialniho litomerickeho fora ??
Dekuji za odpoved.
Petr Novak
Petr Novák

Re: Kdo stál za zrušením diskuzního fora ??

Příspěvekod smallord » 23 zář 2010, 12:25 IP: 85.162.120.51

Tohle je přece oficiální Litoměřické fórum :shock: , vždyť není zrušené. Jen jsem se musel registrovat znovu kvůli ověření uživatelských údajů :roll:
Smallord
smallord

Příspěvekod MAtra » 23 zář 2010, 13:33 IP: 193.86.121.155

Tohle fórum má jen oficiální odkaz. Vše ostatní se odehrává zde http://www.litomerickeforum.cz/ ;)
MAtra

Příspěvekod Petr Novák » 24 zář 2010, 09:29 IP: 83.69.32.163

Tak jak všichni vidíme, tajemník Panaš se asi hooodně bojí odpovědět na otázku , kdo navrhl zrušit litoměřické diskuzní forum. To,že výsledkem bylo, že forum nbylo dostupné více jak měsíc a je v něm nyní povinná registrace, to je jen důsledek tohoto návrhu.

Ptám se Vás veřejně tajemníku Panaši, by jste to vy kdo s tím návrhem přišel, nebo se po našem městě říkají nepravdy ??

Možná jste ještě stále vyděšený z toho, že jsem se vás v neoficiálnám foru zeptal na totéž a doplnil jsem, že třeba někde existuje zvukový záznam toho, kdo to navrhoval To Vás pane Panaši tak vyděsilo, že jste ihned z neoficiálního fora utekl.

Takže všichni čekají na vaší odpověď.

Petr Novák
Petr Novák

Příspěvekod smallord » 24 zář 2010, 09:42 IP: 85.161.13.235

Tý jo, to vypadá že pan Novák je MESIÁŠ, který přichází spasit Litoměřice (nebo alespoň jeho fórum), děkujeme ti Bože za tohoto proroka, dej mu sílu a věčný žívot :D :lol:

Co mi prostí Litoměřičtí plebejci bychom si bez tohoto proroka vůbec počali, no neměl by on sám být tajemníkem (nebo alespoň adminem fóra)? :shock:

Ó ano, on je vyvolený :o

Ale já se z něj asi brzo po*eru :?
Smallord
smallord

Příspěvekod Petr Novák » 24 zář 2010, 11:11 IP: 83.69.32.206

Milý anonyme, to, že se pod svůj názor nedokážeš podepsat, to o něčem svědčí, nemyslíš. Tvůj názor má pak asi takovou hodnotu, jako psí hovínko , které leží na chodníku. V podstatě tam nepatří, ale když už si do něj člověk šlápne, tak si to otře o trávu a je to. Takže až se naučíš podepisovat, tak pak jako rovný s rovným, ale takhle opravdu, opravdu ne.
Petr Novák

Příspěvekod smallord » 24 zář 2010, 11:15 IP: 85.161.13.235

Jsem rád za svou anonymitu, nepotřebuju viset na náměstí na Corsu jako pan Červín.
Smallord
smallord

Příspěvekod Worwan » 06 říj 2010, 22:19 IP: 212.80.64.102

nováku jdi do zádele :mrgreen:
Worwan

Zpět na Kritizujeme