Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

Diskuze nad programem zatupitelstva

Co se dá v našem městě do budoucna vylepšit nebo změnit
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Diskuze nad programem zatupitelstva

Příspěvekod ltmman » 08 dub 2010, 21:43 IP: 90.177.104.169

Dobrý večer všem, zajímalo by mě zda je zde vůle pro přijetí vyhlášky o rušení nočního klidu? Zatím se město odhodlalo jen k sepsání ustanovení viz. dokument: http://radnice.litomerice.cz/dokument-687220.html , kde se město spíše zbavuje odpovědnosti. O to víc bych chtěl vyjádření k problematice restaurace Beseda, kde je podmínka v kolaudačním rozhodnutí zákaz veškerých hudebních produkcí. Proč se zde volně konají živé koncerty, plesy a kulturní akce s hlasitou hudbou do časných ranních hodin? Proč to nikoho nezajímá a nikdo to neřeší? Třeba zítra koncert Nestel Postel od 20:00 hod. Mám vážné pochybnoti, že když se v tomto městě nemusí dodržovat kolaudační rozhodnutí, nebudou se dodržovat ani vyhlášky. Může si tu opravdu každý dělat co chce a obtěžovat okolí mírou jakkoliv nepřiměřenou? Proč se tato situace ani po letech neřeší?
ltmman

Re: Diskuze nad programem zatupitelstva

Příspěvekod Petr Panaš » 08 dub 2010, 22:39 IP: 89.102.63.223

Co se týká hudebních produkcí a kolaudačního rozhodnutí v restauraci Beseda, přiznávám, že mě není o tomto nic známo, nechám však prověřit daný stav. Jestli je vůle k přijetí vyhlášky o rušení nočního klidu se ukáže ve čtvrtek na zastupitelstvu. Právě proto, že nevím, jak se k tomu zastupitelé postaví, připravil jsem tento bod zatím jako záměr přijetí vyhlášky. Pokud vůle k přijetí bude, byla by vypracována do dalšího zastupitelstva. V minulosti jsem připravil vyhlášku o omezení provozu restauračních předzahrádek v lokalitách, kde byl problém právě s hlukem, ale tehdy nebyla přijata. Ale je pravdou, že to bylo ještě za minulého zastupitelstva. Zapracování právě rušení nočního klidu z restauračních zařízení do vyhlášky bude to nejkomplikovanějí. Důležité je se alespoň o to pokusit.
Petr Panaš

Zpět na Rozvoj města