Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

obchodní zastoupeni kabel.tv UPC Litoměřice

možnosti kulturního vyžití v Litoměřicích
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

obchodní zastoupeni kabel.tv UPC Litoměřice

Příspěvekod Perano Group s.r.o » 14 led 2010, 09:04 IP: 83.208.231.43

Dobrý den,všem...jak jste si mohli všimnout obchodní zastoupeni kabel.tv UPC u Kapličky 443 je 4měsíce zavřeno.Vyřizovali se zde připojeni na internet,kabel.tv,telefon-montáže satelitu.Neboť toto zastoupeni chceme znovu během 14dni otevřít,zajímalo by nás zda o tuto formu komunikace s kabelovou televizi máte zájem a které uřední dny by jste stanovili.
Děkuji za přispěvky.
jednatel spol. Perano Group s.r.o Praha
Perano Group s.r.o

Re: obchodní zastoupeni kabel.tv UPC Litoměřice

Příspěvekod Kyselina » 14 led 2010, 09:48 IP: 90.179.158.111

Určitě souhlasím , osobní kontakt je mnohem lepší než dlouhé obtelefonovávání telefonních operátorů..... :D
Kyselina

Příspěvekod Nalim » 14 led 2010, 10:07 IP: 89.103.21.146

Určitě bude zprovoznění tohoto typu služby přínosem. Provozní dobu bych přizpůsobil pracujícím občanům, spíše v odpoledních či pozdně odpoledních hodinách.

PS: Pane jednateli, zkuste opravit chyby - nechci rýpat, ale takový příspěvek by měl "zvonit" co se týče mateřského jazyka.

Jinak přeji hodně úspěchů!
Nalim

Příspěvekod archivar » 14 led 2010, 12:25 IP: 91.214.159.1

Pokud by to znovu bylo otevřeno, pak by bylo dobře, kdyby zaměstnakyně tam byla vždy po dobu otevírací doby. Stalo se mi, že jsem si několikrát narazil čelo na zavřené dveře.V lepším případě se tam vyskytoval nějaký pán, s kterým občas komunikace byla náročnější... a chtělo by to zastoupení pro všechno, ne jen pro uzavření nové smlouvy, ale i pro vyřizování vzniklých problémů.
archivar

Příspěvekod Matrix » 14 led 2010, 17:48 IP: 89.103.28.176

Jednoznačně podpora, mám docela dost některých šupáků co se vám snaží dostat do bytu za každou cenu s tím, že nabízejí jakési velice výhodné rozšíření atd.
Dokonce jeden z nich, takový vyšší, mluvil lámanou češtinou se slovenským přízvukem mi strčil nohu mezi dveře, protože mi musí zkontrolovat jak mi to hraje :evil: tak jsem s ním prásknul o protější zeď a ihned volal policii a UPC.
Nikoho takového údajně nasmlouvaného neměli...
Proto vítám otevření zastoupení ve městě.
Matrix

Příspěvekod kockomut » 14 led 2010, 18:19 IP: 89.103.27.235

Znovuotevření Vaší pobočky v Litoměřicích je přímo nutnost, neboť dovolat se na operátory je nad lidské síly a stojí to zákazníky spoustu peněz. Pokud to tak bude, pak bude dobré aby pracovník dodržoval uvedenou pracovní dobu.
kockomut

Příspěvekod anonymys » 14 led 2010, 18:53 IP: 217.117.217.226

Já už mám naštěstí komunikaci a poměr s UPC za sebou. Dovolat se jim je zázrak.
Otevřete tady tu pobočku a bude to mnohem lepší. Znám plno lidí kteří s Vámi chtějí rozvázat poměr, ale díky Vašemu HotLinu se jim to nedaří.
anonymys

Příspěvekod archivar » 14 led 2010, 19:37 IP: 217.117.217.226

Nejlepší zkušenost, jak s nimi skončit je přes jejich web.Do 48 hodin se ozvou sami.
archivar

Příspěvekod anonymys » 14 led 2010, 22:00 IP: 217.117.217.226

jo, nabídnou nižší cenu se slovy, že "mi právě chtěli volat". Dokonce i jejich zástupce, který mi tu zazvonil na dveře mi tyhle praktiky potvrdil a chtěl mi dokonce dát tlf. číslo na který mám zavolat vždy, když mi budou chtít zvednout částku na puvodní.
Ptal jsem se ho i na internet a on mi sám po nějaké chvilce začal povídat jak to tady v LT praktikují. Protáčeli se mi oči. Omezení o kterých se na stránkách nezmiňují.

Jsem od nich pryč a jsem rád.
anonymys

Příspěvekod Perano Group s.r.o » 15 led 2010, 10:02 IP: 83.208.231.43

Děkuji za příspěvky,ale pořád jste nám nikdo nenapsal Vaši představu o otevírací době.
Nebude zde otevřeno každý den ;)

Za Perano Group s.r.o Praha

Mgr.Milan Tomášek
Perano Group s.r.o

Příspěvekod Perano Group s.r.o » 28 led 2010, 11:48 IP: 89.103.28.182

Hezký den-uzavíráme tuto diskuzi.

Otevírací doba pobočky v Litoměřicích byla stanovena:

pondělí 10.00 - 13.00
úterý 10.00 - 13.00
středa zavřeno
čtvrtek 13.00 -17.00
pátek /dle telefonické domluvi/ 733 21 57 23

Provozovna :U kapličky 443/areal bývalého levného nábytku/
odpovědná osoba a provozovatel :S.Bucková
S přáním krásného dne
Bc.Horák Zdeněk
jednatel společnosti Perano Group s.r.o Praha
Perano Group s.r.o

Příspěvekod Nalim » 28 led 2010, 12:03 IP: 89.103.21.146

Vážený, domluva bez domluvy jako žena bez ženy - tedy na konci ypsilon :ugeek:
Nalim

Příspěvekod Petr Panaš » 28 led 2010, 12:21 IP: 192.168.1.184

Je možné sdělit, co vše lze na pobočce vyřídit ? Tím teď nemyslím ani tak spektrum služeb poskytovaných UPC, ale např. reklamace, změny smluvních podmínek, atd.
Petr Panaš

Příspěvekod archivar » 28 led 2010, 12:54 IP: 91.214.159.1

kdopak to je: "Bc.Horák Zdeněk"
jednatel společnosti Perano Group s.r.o Praha?

justice.cz u této firmy uvádí jednatele pouze "Zdeněk Horák". Zápis z 14.09.2009. Že by titul Bc. z Plzně? :lol: To jen tak na okraj, když vidím ty pravopisné chyby zde i na "ZLODĚJI NA BARECH V KULTURNÍM DOMĚ od stejného Bc.
archivar

Příspěvekod Nalim » 28 led 2010, 13:20 IP: 89.103.21.146

archivar píše:kdopak to je: "Bc.Horák Zdeněk"
jednatel společnosti Perano Group s.r.o Praha?

justice.cz u této firmy uvádí jednatele pouze "Zdeněk Horák". Zápis z 14.09.2009. Že by titul Bc. z Plzně? :lol: To jen tak na okraj, když vidím ty pravopisné chyby zde i na "ZLODĚJI NA BARECH V KULTURNÍM DOMĚ od stejného Bc.

:lol: :lol:
Nalim

Další

Zpět na Kultura