Sněhurka píše:Dobrý večer,
po přečtení diskuze na toto konzumní téma, mohu uživateli "Kocanda" nabídnout "bojkotní samolepky" na lahve. Zbyly mi z mé minulé partyzánské akce proti velkoplošné obrazovce. 2/3 samolepky tvoří velký nápis "BOJKOT", zbylý text se dá odstřihnout.

Na ples se chytám 26. února, můžeme uspořádat bojkotní akci. S akcemi podobného typu, mám již jisté zkušenosti.
Hezký večer všem.
Sněhurka
Dobrý večer,
velmi děkuji za nabídku, ale akcí v KD se již účastním jen v případě krajní nouze

Každopádně pana "velkopodnikatele" Horáka mohu ujistit, že ač návrh této formy bojkotu jsem podpořil spíše z legrace, tak bych s jeho skutečnou realizací osobně neměl sebemenší morální problém! Dále jej mohu zcela skromně (narozdíl od jeho místy až chvástačské rétoriky) upozornit, že to naprosto nesouvisí s mým socio-ekonomickým statusem.
- Mimochodem, být dotyčným, o němž zde p. Horák zmiňuje (že sleduje připojení jeho laptopu), zvažoval bych zkontaktování PČR a přechod k jinému providerovi.
- dále bych doporučil administrátorovi stránek, aby lépe zabezpečil údaje na tomto fóru proti zneužití třetí stranou
- a p. Horákovi, aby si zopakoval alespoň nejzákladnější pravidla české gramatiky - shodou podnětu s přísudkem počínaje, neboť ačkoliv respektuji jeho omluvu, že psal ve spěchu, tak některé hrubky se ani tím omluvit nedají… (Možná jsem staromilec a v Praze či Drážďanech se to tolik neřeší, ale dle mého názoru vypovídá kultura projevu o kultuře jedince.)
Nakonec bych zde jen s potěšením konstatoval, že vzhledem k počtu příspěvků, které se zde k tomuto tématu objevily je vcelku evidentní, že něco není v pořádku!!!
Nechť je to tedy podnětem k zamyšlení nejen panu Horákovi, ale také osobám odpovědným za udělování "koncese" na tento provoz - tedy vedení
Městských kulturních zařízení a ostatně i pánům radním.
Děkuji
S přátelským pozdravem
Radoslav Kocanda