Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

ZLODĚJI NA BARECH V KULTURNÍM DOMĚ

možnosti kulturního vyžití v Litoměřicích
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Re: ZLODĚJI NA BARECH V KULTURNÍM DOMĚ

Příspěvekod Sněhurka » 29 led 2010, 21:18 IP: 95.143.133.58

Dobrý večer,
po přečtení diskuze na toto konzumní téma, mohu uživateli "Kocanda" nabídnout "bojkotní samolepky" na lahve. Zbyly mi z mé minulé partyzánské akce proti velkoplošné obrazovce. 2/3 samolepky tvoří velký nápis "BOJKOT", zbylý text se dá odstřihnout. ;) Na ples se chytám 26. února, můžeme uspořádat bojkotní akci. S akcemi podobného typu, mám již jisté zkušenosti. :D
Hezký večer všem.

Sněhurka
Sněhurka

Příspěvekod elixdragon » 29 led 2010, 22:10 IP: 89.103.24.185

Že bych se přišel zkulturnit? A jak to bude se vstupenkou?
elixdragon

Příspěvekod Kocanda » 10 úno 2010, 00:36 IP: 90.179.151.169

Kyselina píše:Milý pane Kocanda, příště si přečtěte všechny příspěvky než začnete na někoho útočit - o lahvích jsem mluvila jen proto, že tady někdo tvrdil něco o krabicích. S KD nemám nic společného - a jsem ráda, že u vašeho tzv. "bojkotu" nebudu, jelikož bych se styděla.
Jen jsem chtěla říct svůj názor - mě se tam líbilo a když už jdu někam za zábavou, neni mi líto utratit nějakou kačku - každý si vydělává jak umí a nejsem člověk, který nenechá vydělávat i ostatní.
A myslím si, že Vy nebudete spokojen nikdy a může mít ty bary kdokoliv - teda pokud je nechcete pro sebe....
Hezký den!!!!

V pohostinství nepodnikám :-D
- dále reagovat nebudu.
Také přeji hezký den ;-)
Kocanda

Příspěvekod Kocanda » 10 úno 2010, 01:43 IP: 90.179.151.169

Sněhurka píše:Dobrý večer,
po přečtení diskuze na toto konzumní téma, mohu uživateli "Kocanda" nabídnout "bojkotní samolepky" na lahve. Zbyly mi z mé minulé partyzánské akce proti velkoplošné obrazovce. 2/3 samolepky tvoří velký nápis "BOJKOT", zbylý text se dá odstřihnout. ;) Na ples se chytám 26. února, můžeme uspořádat bojkotní akci. S akcemi podobného typu, mám již jisté zkušenosti. :D
Hezký večer všem.

Sněhurka

Dobrý večer,
velmi děkuji za nabídku, ale akcí v KD se již účastním jen v případě krajní nouze :-D
Každopádně pana "velkopodnikatele" Horáka mohu ujistit, že ač návrh této formy bojkotu jsem podpořil spíše z legrace, tak bych s jeho skutečnou realizací osobně neměl sebemenší morální problém! Dále jej mohu zcela skromně (narozdíl od jeho místy až chvástačské rétoriky) upozornit, že to naprosto nesouvisí s mým socio-ekonomickým statusem.

- Mimochodem, být dotyčným, o němž zde p. Horák zmiňuje (že sleduje připojení jeho laptopu), zvažoval bych zkontaktování PČR a přechod k jinému providerovi.
- dále bych doporučil administrátorovi stránek, aby lépe zabezpečil údaje na tomto fóru proti zneužití třetí stranou
- a p. Horákovi, aby si zopakoval alespoň nejzákladnější pravidla české gramatiky - shodou podnětu s přísudkem počínaje, neboť ačkoliv respektuji jeho omluvu, že psal ve spěchu, tak některé hrubky se ani tím omluvit nedají… (Možná jsem staromilec a v Praze či Drážďanech se to tolik neřeší, ale dle mého názoru vypovídá kultura projevu o kultuře jedince.)

Nakonec bych zde jen s potěšením konstatoval, že vzhledem k počtu příspěvků, které se zde k tomuto tématu objevily je vcelku evidentní, že něco není v pořádku!!!

Nechť je to tedy podnětem k zamyšlení nejen panu Horákovi, ale také osobám odpovědným za udělování "koncese" na tento provoz - tedy vedení Městských kulturních zařízení a ostatně i pánům radním.
Děkuji

S přátelským pozdravem

Radoslav Kocanda
Kocanda

Příspěvekod provozovatel baru » 10 úno 2010, 21:28 IP: 90.176.163.48

Tento týden na základě udání ,,pana Kovaříka" navštívila bary v MKZ -Česká obchodní inspekce ,která prověřila zde již uvedené narčení ,,chybějící nápojové listky,přelívané víno atd.)
Po této kontrole se zjistilo ,že se na barech nešidí ,nic neředí a zákaznik dostane za své penize správnou míru.Zpráva je k nahlednuti na barech.
Je vidět ,že opravdu ležím určitému člověku v žaludku.Kámo je mi tě líto ..na pokec nepřijdeš a s udáváním nešetříš..jen tak dál :D
provozovatel baru

Příspěvekod elixdragon » 10 úno 2010, 21:58 IP: 89.103.24.185

Je tomu přesně měsíc, kdy byla uveřejněna zpráva o podvádění na baru v KD tzn. že jste měl celkem dost času k nápravě, než přišla ČOI. Každý si udělá svůj obrázek a má na to naprosté právo ;)
elixdragon

Příspěvekod archivar » 10 úno 2010, 22:18 IP: 217.117.217.226

provozovatel baru píše:Tento týden na základě udání ,,pana Kovaříka" navštívila bary v MKZ -Česká obchodní inspekce ,která prověřila zde již uvedené narčení ,,chybějící nápojové listky,přelívané víno atd.)
Po této kontrole se zjistilo ,že se na barech nešidí ,nic neředí a zákaznik dostane za své penize správnou míru.Zpráva je k nahlednuti na barech.
Je vidět ,že opravdu ležím určitému člověku v žaludku.Kámo je mi tě líto ..na pokec nepřijdeš a s udáváním nešetříš..jen tak dál :D

Provozovatel baru - to je Bc.Horák nebo Mgr.Tomášek ? :D
archivar

Příspěvekod Petr » 21 úno 2010, 10:52 IP: 89.103.21.120

Tak jsem konečně zavítal na ples do DK a mohl tak porovnat úroveň poskytovaných služeb s občerstvením současných i bývalých nájemců. Sortiment výběru je určitě větší, ale ta úroveň je opravdu "pouťová" :shock: Koupíte klobásku na tácek, zmrzlinku(!), pivo do plastových kelímků, prostě výběr bohatý. Chybějí ještě balónky, frkačky a střelnice - pouťová hudba ve stylu disko je ve foyer zabezpečena. Pivo dostanete u pevných barů i do skla, ale po půlnoci už jen lahvové - došel sud? Proč narážet pro stovky návštěvníků nový, že?! Ceny není třeba rozvádět - na plesech se počítá s vyšší sazbou. Ovšem espresso s mlíčkem z dolce gusta v nákupní ceně do 10,- Kč prodávat za 41,- Kč je už síla.
Na obsluhujícím personálu mladých děvčat je až dojemný chaos, s jakým se snaží zákazníky obsloužit. O nějakých zkušenostech s touto prací se asi nedá mluvit. Obsloužení zákazníci nejsou nuceni opustit prostor baru a tak než dopijí své drinky , mají ostatní zájemci o objednávku smůlu. Myslím, že zábradlí a jedna pokladna na konci u bývalých nájemců měly svůj smysl...
Píšu o prvním "dospěláckém" plese této sezóny, který byl vyprodán. Proto možná i ten chaos (nemohu porovnat). Výše uvedené však určitě nenarušilo jinak moc vydařený ples DELI s nádhernou výzdobou a skvělou hudbou. Prostě lidé se přišli bavit a myslím, že byli spokojeni! Hezký den všem!
Petr

Předchozí

Zpět na Kultura