Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

Nebezpečný přechod pro chodce nad Kalich arénou

dopravní situace ve městě
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Nebezpečný přechod pro chodce nad Kalich arénou

Příspěvekod Llukas007 » 12 kvě 2010, 14:33 IP: 85.70.57.46

Je možné, že tento přechod není až tak moc nový, ale zcela jistě je nebezpečný. A to i za předpokladu, že se dodrží povolená rychlost 50km. Osobně bych se zde přecházet bál. Ostatně ještě nikde jsem přechod pro chodce v zatáčce neviděl. Což teprve na hlavní komunikaci tohoto druhu. Máme zase jedno prvenství. :shock:
Llukas007

Re: Nebezpečný přechod pro chodce nad Kalich arénou

Příspěvekod Ing. Ivo PERNA » 12 kvě 2010, 14:42 IP: 192.168.1.113

Je to věc osobního posouzení a názoru. Před napsáním toho svého jsem se se byl osobně přesvědčit. A mimo jiné, viděl jsem i mnohem horší. To prvenství má město hlavně v jiných oblastech svého působení. Mějte hezký den.
Ing. Ivo PERNA

Příspěvekod ZdeFi » 17 kvě 2010, 19:15 IP: 78.156.44.35

Tak to jsem se zase zasmál .... to, že nějaký úřad řekne, že je to dobrý, neznamená, že mají pravdu.
Není nutno dlouho hledat ... dávno známé semafory u Intersparu .... tam taky "odborníci" říkali, že tam je kruhák nevhodný, ale opak je pravdou. Nebo mám smůlu, že když i nyní po otevření nového mostu, odjíždím od Intersparu mám problém odbočit vlevo ..... a další jobovka je už tady na fóru zmíněná křižovatka za Pokratickými závorami, při odbočování vpravo (v budoucnu plánovaná jednosměrka). Tam rozhodně nyní šířka vozovky neposkytuje dostatečný prostor pro projetí dvou autobusů vzhledem k poloměru zátáčky ...

On je totiž "odborník" a ODBORNÍK !!!!
ZdeFi

Příspěvekod Ing. Ivo PERNA » 18 kvě 2010, 03:50 IP: 90.178.147.186

Dobré ráno, krásné ráno.
Už jsem do tohoto fóra napsal spoustu věcí. Vážných i nevážných. Ale nemůže mne snad nikdo vinit z toho, že jsem v každém svém příspěvku hájil jen svoji a zase jen svoji pravdu. Většinou jsem prezentoval svůj názor a svoje životní zkušenosti. A pro dnešní ráno přidám ještě jeden. Kdyby se řidiči a dodám někteří řidiči, chovali na silnicích tak, jak je to učili v autoškolách, tak by si naše společnost, potažmo jedotlivá města i obce ušetřili spoustu peněz za vymýšlení někdy naprosto nesmyslných, nefektivních a nic neřešících opatření vedoucí k bezpečnosti všech účastníků, jak na chodnících, tak na silnicích. Rozhodně se v tomto případě necítím být tou potrefenou husou, ce se vždycky ozve. Nechť mi ctěný ZdeFi promine. Přeji všem čtenářům těchto stránek hezký a ničím nerušený den.
Ing. Ivo PERNA

Příspěvekod ZdeFi » 18 kvě 2010, 19:29 IP: 78.156.44.35

Pane Perna, ctím Váš názor. Mě ale vadí obecný slogan, že "odborníci řekli kladné stanovisko", "odborníci schválili" .... prostě s odborníky mám né zrovna kladné zkušenosti. (papír snese vše) Toť vše.

Prostě jsou situace, kdy je lepší sebrat selský rozum a uvažovat jako obyčejný člověk.
Věřím, že tak vy činíte, ale jsou případy, kdy si normálně uvažující člověk musí říct, "proboha, kdo to vymyslel" nebo "proboha, kdo to schválil" ...

(jen tak mimochodem, kdyby všude byli ti odborníci, tak by asi náš stát neměl takové dluhy ... ale to sem nepatří)
ZdeFi

Příspěvekod Ing. Ivo PERNA » 19 kvě 2010, 03:52 IP: 90.178.147.186

Dobré ráno, krásné ráno.
Omlouvám se, že úplně jsem nepochopil kam jsou namířena Vaše slova. Ale pak s Vaším názorem v mnohém souhlasím. A dodávám, že mě naprosto iritují "odborníci - poradci", kterým je teprve "dvanáct" a rozhodují o některých dost zásadních věcech, které se dotýkají nás všech. Mějte hezký den
Ing. Ivo PERNA

Zpět na Doprava a komunikace