Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

podpora prohlizeni fora z iphone

diskuze o tomto föru
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

podpora prohlizeni fora z iphone

Příspěvekod drsny » 01 zář 2009, 20:42 IP: 84.242.90.162

chtel bych poprosit o nasazeni pluginu pro zobrazovani tohoto fora z nativni aplikace Tapatalk v iphone. osobne jsem tento plugin nasazoval na fórum iPhone.cz a instalace je bez jakychkoliv problemu a slozite konfigurace. staci jen nakopirovat jeden adresar na ftp a pote vyplnit formular pro pridani fora. popsane je to tady http://www.tapatalk.com/plugin/ vim, ze nejsem jediny kdo by toto usnadneni zivota ocenil a cela akce zabere par minut casu a asi 500kB prostoru na ftp.

pokud byste okolo toho potreboval neco prodiskutovat, jsem k dispozici.
drsny

Re: podpora prohlizeni fora z iphone

Příspěvekod Nalim » 01 zář 2009, 21:28 IP: 89.102.65.160

Chtěl bych se připojit k žádosti, aplikaci TAPATALK používám a je to velké usnadnění při prohlížení fóra a když nemáte zrovna PC či MAC u sebe, stačí jen iPhone.
Nalim

Příspěvekod Jan Černý » 02 zář 2009, 13:35 IP: 192.168.1.15

Je to "nainstalované" , ovšem potřebuji zpětnou vazbu jelikož si to nemám na čem odzkoušet
Jan Černý
Zaměstnanec MěÚ

Příspěvekod Nalim » 02 zář 2009, 15:40 IP: 89.102.65.160

Zatím funguje :D . Díky panu Černému - opět nezklamal.
Nalim

Příspěvekod drsny » 02 zář 2009, 19:55 IP: 84.242.90.162

Jan Černý píše:Je to "nainstalované" , ovšem potřebuji zpětnou vazbu jelikož si to nemám na čem odzkoušet

zpetna vazba je kladna. tento prispevek pisu z aplikace tapatalk. diky za vsechny iphone pozitivni!
drsny

Příspěvekod Nalim » 27 dub 2010, 19:43 IP: 84.242.107.180

Pro pana Černého - nejak mi přestalo fungovat připojení na litoměřické fórum přes aplikaci Tapatalk. Na ostatních fórech, které sleduji to funguje normálně. Mohl byste se podívat, kde by mohl být problém? Děkuji
Nalim

Příspěvekod Jan Černý » 27 dub 2010, 21:48 IP: 90.177.46.169

podpora je nainstalovaná a nic jsem na fóru neměnil, ale zítra na to pro jistotu mrknu
Jan Černý
Zaměstnanec MěÚ

Příspěvekod Jan Černý » 28 dub 2010, 17:49 IP: 192.168.1.15

Tak jsem "nainstaloval" nejnovější verzi a z adndroida mi to chodí. Pokud ještě zůstává nějaký problém tak mi prosím poštete popis soukromou zprávou.
Jan Černý
Zaměstnanec MěÚ

Zpět na Litoměřické fórum