Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

AUTOMAT NA ČERSTVÉ MLÉKO

pokud jste s něčími spokojeni, neváhejte o tom informovat ostatní
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Re: AUTOMAT NA ČERSTVÉ MLÉKO

Příspěvekod Matrix » 20 bře 2010, 17:11 IP: 89.103.28.176

Tak mléko je vynikající kvality a chuti, po každém "nadojení" :twisted: do lahve se prostor vypaří, no prostě super a dokonce jsem tam musel stát frontu, byl jsem pátý... :twisted: jako tenkrát na banány :D :D
takže prozatím maximální spokojenost, všem vřele doporučuji a nenenechte se odradit nějakými pseudohygieniky že může být mléko nějak kontaminováno a nakaženo bůhví čím, to spíše dřív něco chytnete z nákupního vozíku než z mléka z automatu.
Tuším že odpůrci automatu brzy spustí antikampaň ne nepodobnou prasečí chřipce :twisted: :twisted:
Matrix

Příspěvekod Istari » 24 bře 2010, 10:10 IP: 85.70.62.126

I já se přidávám a velice rád, s pochvalou. Dnes ráno jsem byl v Albertu pro mléko. Koupil jsem si přitom láhev, "nadojil" testovací litřík a po příjezdu domů a ochutnání jsem si "nadával" :D , že jsem si toho mléka nevzal víc. Tak VÝBORNÉ mléko jsem dlouho nepil. S těmi "splašky", co se prodávají v obchodě v krabicích se to ani srovnávat nedá, takže jiné mléko asi už pít ani nebudu ;) Vřele doporučuji ostatním :mrgreen:
Istari

Příspěvekod majer » 26 bře 2010, 12:37 IP: 89.233.136.17

Také vyzkoušeno. Mléko je prostě výborné. Při srovnání s automatem v Jotisu v lidické o dost hustší, méně sladké, ale hlavně i druhý den (v lednici) chutná pořád výtečně. Ověřeno již několikrát. Mléko z Jotisu je druhý den lehce "navinulé". Žádná tragédie, ale někomu to prostě vadí.
Co se týče prašečích chorob a jiných nemocí v mléce údajně obsažených - jedním slušným slovem - p-čoviny.
Kromě toho co může být úplně stejně i v mléce krabicovém, nic navíc. Nehledě na to, že zdecimovaní mlíkaři si jistě dají zatraceně dobrý pozor na to, co do automatu lijí. Stačí velmi málo a celá slavná akce s mlékem do automatů bude ta tam... Je to rozdíl, mít 15,- nebo 6,- z litru
Z čerstvého mléka žili z toho celé generace a nic jim nebylo. Až dnes jsme zdegenerovaní všudypřítomnými konzervanty a pasterizacemi, tak se může stát, že nějaký cimprlich se z toho pos-re. Ale podruhé už na to jeho tělo bude připraveno a vše bude v pořádku.
majer

Příspěvekod Najmr » 29 bře 2010, 15:09 IP: 217.117.213.98

Dobrý den,
velice děkuji za pozitivní hodnocení našeho automatu v Albertu a hlavně jsem rád, že Vám naše mléko chutná. Velmi mě i překvapil obrovský ohlas lidí, když jsem první dny provozu automatu u něj byl a představoval ho lidem. Také mě velmi potěšilo, jak po pár dnech provozu mi lidé chodili říkat, jak jim chutná a jak mě, soukromého zemědělce podporují. Lidé si asi uvědomili, že jít cestou zdraví a přírody je to nejlepší a ve výsledku se tím i ušetří.
S vřelým pozravem a přáním dobré chuti

Rudolf Najmr
Farma Bohušovice nad Ohří
Automat na mléko supermarket Albert
www.zdravemleko.tk
Najmr

Předchozí

Zpět na Chválíme