Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

Prase pan Novák

pokud se Vám něco nelíbí , jste na správném místě
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Líbí se Vám Novákův dům na náměstí?

ANO
1
25%
NE
3
75%

Celkem hlasů : 4

Prase pan Novák

Příspěvekod smallord » 20 zář 2010, 08:31 IP: 85.161.205.202

Do dnešního dne má PRASE Novák na Litoměřickém Mírovém náměstí ten NEJHNUSNĚJŠÍ DŮM co jsem kdy viděl. A ani ta jeho pytlovina v oknech se žlutými písmenky tomu nepomůže.
Jeho barák je celý jeden velký průser. Skoro se stydím být obyvatelem Litoměřic, když vím že tu bydlí se mnou i takový hovado jakým Novák je :lol:

Ale co, ještě že si na ten jeho dům můžeme napsat i svoje vlastní nápisy:
http://www.napisnovak.chytrak.cz/index.php?napisid=334-326
Přílohy
PrasePanNovak.jpg
Nejhnusnější dům v podání pana Nováka
Smallord
smallord

Re: Prase pan Novák

Příspěvekod Petr Novák » 20 zář 2010, 17:39 IP: 83.69.32.206

Milý pane anonyme,
tak nejprve si ujasněme rozdíl mezi tím, že já použil pojmenování PRASATA ze Strany Zelených a vy spojení PRASE Novák.
Já nazval PRASATY ta prasata, která polepila spousty soukromých objektů svými nelegálně vylepenými volebními plakáty a předložil jsem o tom docela dost hmatatelných důkazů.

Vy mne nazýváte prase proto, že jsem na svůj vlastní dům umístil nápis vyzývající k odstoupení Václava Červína ,který tím že přemlouval děti na škole aby neříkali rodičům o šikaně, která na škole kde je ředitelem probíhala dovedl situaci až k takovým koncům, že byly mé děti za bílého dne přepadeny a surově okradeny.

V mne nazýváte prasetem za to, že varujeme všechny rodiče dětí před Václavem Červínem jako člověkem, který naše děti ohrozit tím, že zločince , který naše děti přepadl , tak tohle monstrum zaměstnal v té samé škole kam mé děti docházeli.

Pakliže by se pan Červín takhle hezky postaral o Vaše děti, vy byste mu přišel do školy ještě poděkovat.

Petr Novák
Petr Novák

Příspěvekod smallord » 20 zář 2010, 22:00 IP: 85.161.75.237

No jo máme to tady zase...
Je před volbama, takže začneme očerňovat zelené...

Pane Novák, to všechno už tady bylo a lidi jsou už těma vašema hemzama znuděný. Copak nemáte na něco víc, než si psát do výloh to co Jedna paní povídala?

Už táhněte konečně do háječku zeleného :mrgreen: nebo někam jinam...
Smallord
smallord

Příspěvekod Petr Novák » 20 zář 2010, 22:58 IP: 83.69.32.163

Myslíte , že je třeba očerňovat někoho jako je Červín ? Vy jste ale veselá kopa a nebo jste se právě vrátil z desetiletého pobytu ve vězení. Křivárny Červína zná doslova a do písmene každé školou povinné dítě.
Petr Novák

Příspěvekod vochomurka » 22 zář 2010, 22:24 IP: 78.99.38.194

Važený pán Novák, často navštevujem Litoměřice a raz by som si chcel vyfotiť aj tu stranu námestia, kde je Váš obchod, ale bez tych výlepov na oknách. Myslíte, že bude raz doba, že budem mať tu možnosť ? Ďakujem za odpoveď.
vochomurka

Příspěvekod Petr Novák » 23 zář 2010, 09:59 IP: 83.69.32.206

Dobrý den,
ta písmena mohla být již dávno dole, ihned při jejich vyvěšení jsme s manželkou deklarovali, že je sundáme v den, kdy Václav Červín odejde z veřejného života a z pozice ředitele školy.
Možná se Vám to bude zdát divné, ale i já si o tom nápisu na mých oknech myslím , že je to hnus, který na náměstí nepatří.
Tedy spíše nepatřil by, kdyby si na naší radnici nenalezl Václav Červín, který zakrýváním šikany na 8.ZŠ dovedl situaci až tak daleko, že byly přepadeny moje děti. A jako dáreček zaměstnal toho grázla, který je přepadl , přímo ve škole u svých obětí.
A teď si položte otázku : Co je hroznější ? Ten nápis nebo to co udělal Červín ? Kdybychom žili ve vyspělé demokracii, tak by se tenhle pokrytec ostudou zahrabal pod zem, ale u nás ??
Nenapadlo Vás, že je divné, že Červín nepodal na mne a mojí manželku trestní oznámení ???
Místo toho si myslí, že mu i tohle projde jako spousta předchozích levárnen, které udělal na kdekoho. Jen namátkou co třeba pan Žák ?? Ale ten se nemohl efektivně bránit, co ??
V mém případě má Červín ovšem smůlu, že narazil na někoho, kdo má dost možností jak mu to, co udělal mým dětem vrátit i s úroky.
Jinak pakliže je váě zájem opravdový a vaše otázka je pomyšlena upřímně, mohu z našeho archivu poskytnout dost fotek z dřívější doby.

Petr Novák
Petr Novák

Příspěvekod vochomurka » 24 zář 2010, 09:54 IP: 78.99.38.194

Ďakujem za odpoveď
vochomurka

Zpět na Kritizujeme