Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

TV Litoměřic a Lovosic versus ČSSD

diskuze k vysílání místní televize
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.
V moderované části bude na konkrétní otázku odpovězeno jednou odpovědí. K volné diskuzi není povinnost odpovědi ze strany zaměstnanců MěÚ.

Re: TV Litoměřic a Lovosic versus ČSSD

Příspěvekod dotik » 06 kvě 2010, 09:44 IP: 95.143.132.62

Targi -
1. lídři : nikdo z nich se neozval...když tu byl Bursík, natáčeli jsme, když tu byl Gandalovič, natáčeli jsme (ikdyž se nikdo neozval...bohužel jsem ho nestihl na rozhovor, protože zmizel po městě...ale na záběrech ho mám a článek vyšel), když tu byl Kalousek, natáčeli jsme...z VV se nikdo neozval...
2. Halo noviny opravdu nejsme :) Ale každý má právo na názor...já jsem spíš pro toleranci...a řadit někoho do nějaké skupiny, když z 90% prokazatelně podporuje jinou ;), je mírně řečeno netolerantní :) ale tento názor znám i od jiných lidí, vím, že existuje a nic si z toho nedělám...bo je to jejich názor, na který mají samozřejmě právo...
3. spolupráce je samozřejmě výhodná...psal jsem výše : 90% radím pravici, 10% levici :) akorát musíte brát v potaz, že sice píšu na litoměřické fórum, ale rozený jsem z Lovosic, takže Lovosice jsou mi bližší a mé podnikání zasahuje celý okres...
dotik

Předchozí

Zpět na Televize Litoměřic a Lovosic