Litoměřické fórum

Vážení uživatelé,
s účinností od 18. 5. 2010 byl rozhodnutím rady města pozměněn způsob registrace do litoměřického fóra.
Registrace nyní probíhá nadále elektronicky a můžete ji provést ZDE. Po úplném vyplnění formuláře budou registrační údaje zaslány administrátorovi fóra, který je zpracuje a následně Vám na poštovní adresu zašle dopisem informaci (identifikační kód), kterou vložíte do svého prohlížeče internetu a tím bude Vaše registrace dokončena.
Odesláním své registrace souhlasíte s uložením svých osobních údajů v databázi městského úřadu na neomezenou dobu, ale pouze pro účely administrace litoměřického fóra. Jakékoli jiné nakládání s těmito daty není přípustné a tato databáze nebude zpřístupněna třetím osobám, pokud to neodporuje zákonům ČR.
V případě problémů s registrací se prosím obracejte na administrátora fóra. Děkujeme.

Psí výkaly

co se jinam nevejde
Pravidla fóra
Upozornění pro uživatele fóra :
Příspěvky nesmí obsahovat vulgární slova, nemohou být hanlivé, urážlivé, pomlouvačné a útočit proti občanské cti konkrétních osob. Svým obsahem nesmí ani částečně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu nebo přestupku. Takovéto příspěvky budou odstraněny.

Psí výkaly

Příspěvekod vlasta » 16 dub 2010, 14:09 IP: 89.103.24.228

Dobrý den,
chci se zeptat,ale přesně nevím,do čí kompetence to spadá( snad MP) - snad se najde někdo,kdo mi k tomu bude mít co napsat.
Problém je v psích výkalech, jsem milovnák zvířat,nicméně by mne nenapadlo,abych si po svém zvířeti na ulici,v parku,na veřejném místě obecně neuklidila to, co vytrousí. Neustále pozoruji,jak nejsou majitelé psů schopni uklidit po svém zvířeti. Bydlím v Revoluční ul. (za 7.ZŠ,koukám přímo na hřiště) a tam na té dlouhé trase,je denně vidět tolik pejskařů a na jedné ruce bych spočítala, to sebere.....
A chraň Bůh...když někomu řeknete,aby to sebral. Můj dotaz zní, dá se to kontrolovat,hlídat,pokutovat???
Dříve zde jezdil mladík,- sbíral - no občas něco sebral,taky to nebyl zázrak,ale tak hrozné to nebylo,to již tato služba nefunguje?
Mě jde jen o to,že tam kde je zeleň nemohu pustit volně dítě,aniž by se nevyválelo..však víte v čem...
Děkuji za odpověď , přeji hezký víkend
vlasta

Re: Psí výkaly

Příspěvekod Petr Panaš » 16 kvě 2010, 22:03 IP: 89.102.63.223

Represe je kompetenci jak městské, tak i státní policie. Jedná se o přestupek - znečišťování veřejného prostranství. Jako prvotní bych viděl domluvu a povinnost úklidu, ovšem může být uložena i bloková pokuta. Úklid zajišťovala soukromá firma, ale převezmou TSM.
Petr Panaš

Zpět na Ostatní